KEDVES VERSENYZŐK!

A tavaszi szezon HDR Base versenyeire a nevezés lehetőségét bizonytalan ideig felfüggesztettük minden országban.

Mivel nem látjuk, hogy a koronavírus miatti intézkedések meddig lesznek érvényben, nem tartottuk volna helyesnek egy bizonytalan versenyre nyitva hagyni a nevezést. Amennyiben a körülmények rendeződnek, úgy természetesen újra megnyitjuk majd őket!

Ha változatlanul marad a vis maior helyzet, akkor sajnos kénytelenek leszünk elhalasztani a tavaszi versenyeket egy későbbi (nagy valószínűséggel őszi) időpontra, amire a nevezések természetesen érvényesek lesznek. Határozott szándékunk idén minden elhalasztott versenyünket megrendezni! Dolgozunk azon, hogy a versenyeket ugyanazokon a helyszíneken, hasonló időjárási körülmények között bonyolítsuk le – ennek érdekében már folynak az egyeztetések és az előkészületeket! Nagyon szépen köszönjük a megértéseteket és türelmeteket, természetesen folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket a fejleményekről, itt a weboldalon, a Facebook oldalunkon, illetve az Instagram oldalunkon is!

A Hard Dog Race emblémája szerzői jogilag védett, felhasználása bármilyen formában csak és kizárólag a Hard Dog Race írásos engedélyével lehetséges!