NOT JUST RUN – FUSS EGY JÓ ÜGYÉRT!

OKTÓBER 31. DUNAÚJVÁROS

Újranyílt a nevezés 2020 utolsó HDR versenyére, a Not Just Run kutyás terepfutó versenyre!

Ahogy tavaly is, idén is minden egyes lépésünknek fontos célja lesz!

– HAT LÁB, KÉT SZÍV, 1 FA –
A Not Just Run a HDR jótékonysági futama, aminek keretében minden évben egy nonprofit szervezetet/alapítványt, vagy éppen egy számunkra fontos, jó ügyet támogatunk.
Tavaly a menhelyek voltak a fókuszban, idén pedig egy nagyon is aktuális, mindannyiunkat, sőt, a jövőnket is érintő téma mellé állunk oda teljes mellszélességgel.

IDÉN A 10 millió Fa PROJEKTET TÁMOGATJUK, HOGY UNOKÁINK KUTYÁINAK IS LEGYEN HOL HŰSÖLNIÜK!

A kezdeményezés értékrendje nagyon közel áll a miénkhez, eddig is nagyon sok kutyás gazdi segített nekik, reméljük, ezután pedig egy egész HDR versenyző falkával is többen lesznek!

A 10 millió Fa nem pusztán közösségi oldal, de akciók és együttműködések sorozata. Céljuk legalább olyan nagyszerű, mint amilyen egyszerű: a legrövidebb időn belül tízmillió fa ültetése Magyarországon.

Bővebben itt olvashattok róluk: https://10milliofa.hu/

Nevezési díjaddal hozzájárulsz egy fa elültetéséhez, a HDR csapata pedig ezen felül aktívan részt vesz a faületési programban a 10 millió fa szakembereinek útmutatásával. (Bátran lehet hozzánk csatlakozni! )

Minél többen álltok rajthoz OKTÓBER 31-ÉN, annál több fát tudunk ültetni, és annál közelebb kerülünk egy zöldebb jövőhöz, amiben négylábú futótársaink is jól érezhetik majd magukat!

Természetesen nonprofit szervezetek sem kerülnek háttérbe, sőt!
Azon felül, hogy kifejezetten nagy értékű nyereményekkel készülünk számukra, MINDEN NONPROFIT SZERVEZET ÁLTAL INDÍTOTT CSAPATOT 1 DB INGYEN INDULÁSSAL TÁMOGATUNK! Tehát a 6 fős csapatból, 1 fő ingyen indulhat a versenyen!
Fontos: a nevezés előtt mindenképp vegyétek fel velünk a kapcsolatot az ingyenes nevezés miatt a nevezesinfo@harddograce.hu email címen!

Az Önzetlen Nyelvlógatás részvételi feltételei:
– Bármely hivatalosan működő Magyarországon bejegyzett non profit szervezet, amely kapcsolódik valamilyen módon a kutyákhoz (menhely, fajtamentő, állatmentő, mentőkutyás csapat, terápiás kutyás stb.)
– A nevezéskor a csapat névadásánál fel kell tüntetni a szervezet nevét (pl. Retriever Rescue Team)
– Ha több csapatnyi ember összejön, akkor számozni kell a csapatokat (pl. Tetovált Állatmentők 1., Tetovált Állatmentők 2 stb.)
– Hozzájárulás az adott szervezet részéről e-mailben, hogy a csapat a nevét viselje (az e-mailnek a nevezesinfo@harddograce.hu címre, az adott szervezet hivatalos e-mail címéről kell érkeznie)
Kérjük a nevezésnél mindenképp jelezzétek a csapat nevével, hogy indulni szeretnétek az Önzetlen Nyelvlógatáson. Ebben a “bajnokságban” csak a felsorolt feltételeknek megfelelő csapatok vehetnek részt.

VERSENYRÉSZLETEK
Ne felejtsétek el, hogy tavaly az őszi szezontól változott a Versenyszabályzat, a kötelező veszettség elleni oltáson kívül az indulás feltétele a kombinált oltás megléte is. A részleteket a Versenyszabályzat 1.3 pontjában találjátok.

TÁVOK:
Felnőtt: 6+ km
Junior: 2+ km
A HDR Not Just Run felnőtt távján (6+ km) versenyzőként részt vehet minden 12. életévét betöltött olyan kiskorú, aki megfelel a versenyszabályzat 1.2.1 pont szerinti feltételeinek és a versenyen való részvételéhez törvényes képviselője írásban hozzájárult. A HDR Not Just Run Juniorra továbbra is a 8-14 évesek nevezhetnek.
Kifejezetten ajánljuk ezt a versenyt azoknak, akik még csak most ismerkednének a Hard Dog Race világával! Tökéletes belépő egy Base verseny előtt, hiszen mesterséges akadályok nincsenek, a hangulat, illetve a szervezés azonban hamisítatlan HDR minőség!

FELNŐTT // CSAPAT // JUNIOR kategóriákban tudtok nevezni, ezen a linken: harddograce.hu/nevezes
(A versenyen csak érvényes nevezéssel lehet indulni!)

Hozd el családodat, barátaidat is, akik a pálya mellett szurkolhatnak vagy részt vehetnek az INGYENES programokon.

Nevezéssel kapcsolatos kérdéseidet a nevezesinfo@harddograce.hu email címen várjuk!

 

Nevezés


 

A Hard Dog Race emblémája szerzői jogilag védett, felhasználása bármilyen formában csak és kizárólag a Hard Dog Race írásos engedélyével lehetséges!