LÉGY AZ ÖNKÉNTESÜNK

ÉS SEGÍTS AZZÁ TENNI A HARD DOG RACE-T, AMI!

Ha elmúltál már 18 éves, legalább egy HDR versenyen indultál már és szereted a HDR életérzést, akkor ne gondolkozz sokat, jelentkezz!

Önkénteseink a legfontosabb mozgatórugói versenyeinknek, az ő munkájuknak köszönhetően válik az HDR igazán „hádéer”-é.
Ha szívesen belátnál a színfalak mögé, és szeretnél nélkülözhetetlen tagja lenni a HDR csapatnak, jelentkezz és segíts minket önkéntesként a verseny lebonyolításában! Legyen a közös célunk, hogy minden egyes versenyző életre szóló élménnyel térjen haza a kutyájával!

Egy HDR Önkéntes munkája egy-egy versenynapon – azontúl, hogy nélkülözhetetlen – elég változatos. Több területen is számítunk a segítségetekre, egyrészt attól függően, hogy milyen feladatkör áll hozzátok a legközelebb, másrészt, hogy hol van Rátok a legnagyobb szükség.

NÉHÁNY TERÜLET ÉS BEOSZTÁS, AHOL SZÁMÍTUNK RÁTOK:

AKADÁLYOK
Határozottan és korrekten felügyelnetek kell az akadályokat és az ott áthaladó versenyzőket és kutyáikat. Ha kell, nem rettenhettek vissza attól, hogy figyelmeztessetek a szabályoknak megfelelően! Ugyanakkor a körülményekhez képest a lehető legbiztonságosabb környezetet kell teremtenünk versenyzőinknek és kutyáiknak, ezért kell odafigyeltek a legapróbb jelekre is. Ehhez a beosztáshoz egyedi követelményeknek kell megfelelned!

CÉL ZÓNA
A befutócsomag és az érmek átadása mellett együtt örültök a versenyzőkkel, együtt osztoztok a büszkeségben.

FESZTIVÁL TERÜLET
Fontos, hogy a kutyáknak mindig legyen kitéve friss ivóvíz, itt, többek között, erről is gondoskodni kell.

VERSENYKÖZPONT
Mindenki érdeke, hogy a versenyzők helyszíni nevezése és az állatorvosi vizsgálat a lehető leggyorsabban és legzökkenőmentesebben történjen. Itt ebben tudtok a segítségünkre lenni.

 

A Ti segítségetekkel megvalósíthatjuk, hogy a verseny egy utolérhetetlen élmény legyen a versenyzőknek, a kutyáknak és a nézőknek egyaránt.
Jelentkezz bátran, biztosan találunk számodra testhezálló feladatot!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

  • Elmúltál 18 éves
  • Részt vettél már legalább 1 HDR versenyen