A HDR-Falka olyan kutyások közössége, akik szeretik a sportos életet, és részt vettek, vagy szeretnének részt venni egy HDR versenyen, vagy egyszerűen csak érdeklődnek iránta. A megszületése jól példázza, milyen is ez a közösség. Debreceni és göcseji pár lelkes HDR követő kezdeményezte, és nyitotta meg az első még nem hivatalos HDR FB-csoportokat. Így és ezért kezdtünk el azon gondolkodni, hogy is működhetne egy ilyen közösség “hádéerül”. Felkarolva ezt a remek, számunkra megtisztelő kezdeményezést, születtek meg az immár a HDR logó alatt működő Falkák.

A Falka segít a felkészülésben, és abban is, hogy legyenek társaid, ha szívesen indulnál csapatban. Azt, hogy hol alakult már Falka, a Facebook-on is követheted. Elveink szerint két módja van a falkaalapításnak: területi és kutyafajta alapon lehet falkát létrehozni. Településenként és kutyafajtánként egy Falka működhet (települési alapításnál Budapesten kettő, egy-egy Budán és Pesten). Tehát ha ahol élsz, már van ilyen közösség, csatlakozz hozzájuk, biztosan szívesen látnak! Ha még nincs, küldj egy levelet a hdrteam@harddograce.hu címre. Várjuk jelentkezésedet!

És ha már összejöttetek a HDR miatt, lesz egy remek társaságod! Közösen sokat tehettek majd egymásért, együtt a kutyákért, a kutyatartási kultúra fejlesztéséért.

Ne feledd: falkában lenni jó! Ha nem hiszed, kérdezd a kutyádat!

Települések, ahol már van HDR Falka

  

 

  

  

  

  

  

  

 

Kutyafajták, akikből már alakult HDR Falka

  

  

  

  

 

A Hard Dog Race emblémája szerzői jogilag védett, felhasználása bármilyen formában csak és kizárólag a Hard Dog Race írásos engedélyével lehetséges!