Hat láb két szív, sok gyerek.

MOST AKKOR CSAK FUTUNK, VAGY NEM CSAK FUTUNK, VAGY HOGY IS VAN EZ?

Persze, hogy futunk! Mindenkor, minden körülmények között, de, ahogyan már két éve, idén is egy kicsit máshogy.

A már megszokott Base és Wild & Junior akadálypályás futóversenyeink mellé 2019-ben egy újabb, különleges koncepciót álmodtunk meg, így született a Not Just Run, a Hard Dog Race márka örömfutama, amelynek keretében minden évben valamilyen számunkra fontos, nemes ügyet támogatunk!

JUST RUN

Kicsit kilépve az akadályfutás keretei közül, ezt a versenyt úgy alkottuk meg, hogy az egyetlen akadály a természet és persze a saját határaink! Míg a Base & Wild versenyeken a legkülönbözőbb mesterségesen épített és természetes akadályokat kell leküzdenünk, itt “csupán” a régi ellenfél maradt: saját magunk. De itt is a hat lábé, két szívé és egy büszkeségé a főszerep!

NOT JUST RUN

A JUST RUN már önmagában is egy lehetőségekkel teli verseny, de mi, HDR-esek általában nem állunk meg az első lépcsőfoknál. Továbbvittük az ötletet, csavartunk rajta egyet, és megtöltöttük plusz tartalommal.

Ha a NOT JUST RUN versenyen indulsz, biztos lehetsz benne, hogy nem csupán „csak” futni fogsz! Minden egyes lépésednek fontos célja lesz!


MÁR AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD IS SZÉP CÉL, DE MIT ADHATUNK MÉG?

A Not Just Run a HDR jótékonysági futama, aminek keretében minden évben egy nonprofit szervezetet/alapítványt, vagy éppen egy számunkra fontos, jó ügyet támogatunk.

2019-ben a menhelyek voltak a fókuszban, míg tavaly a 10 millió Fa projekttel működtünk együtt. Idén, 2021-ben pedig egy számunkra nagyon fontos, és hozzánk nagyon közel álló téma, a gyermekoktatás és a kutyatartási kultúra fejlesztése mellett állunk ki. Fő támogatottunk az InDaHouse Egyesület, akik önkéntes segítőikkel a borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel. Céljuk, hogy a hozzájuk járó gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító felnőttekké váljanak, akik a tőlük kapott támogatást be tudják építeni majd a saját gyermekeik nevelésébe.

Azon felül, hogy az Egyesület számára ajánljuk fel a Not Just Run versenyre érkezett nevezésekből befolyt összeg egy részét, a Duna Dog Center Alapítvány, Aurora Borealis Oktatási Alapítvány és a Varázsmancsok Kutyás terápia szakembereivel együttműködve, előadás sorozatot is tartunk majd az InDaHouse által szervezet gyermekcsoportok részére.

Az előadássorozat célja, a felvilágosítás mellett az állat-, azon belül is, hangsúlyosan a kutyatartási kultúra fejlesztése. A programunk során többek között olyan kérdésekről beszélgetünk majd a gyerekekkel, mint például, hogy mitől társállat a kutya, hogyan válhat a család részévé, illetve, hogy milyen bánásmódot érdemel? A foglalkozásokra elvisszük majd négylábú segítőinket is, hogy közösen fedezzük fel az állatok csodás világát.

Helyszín: Hungary 2167 Vácduka

A nevezési díjak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák.

NÉZD MEG, MILYEN KEDVEZMÉNYEKRE VAGY JOGOSULT! →

Nevezési kategóriák

Egyéni
1 ember + 1 kutya
6+ km
Korosztály

NEVEZÉSI DÍJAK

09.28 - 10.02 - 7 400 Ft
10.03 - 10.23 - 9 000 Ft
Helyszínen - 10 300 Ft
3in1
2 ember + 1 kutya
6+ km
Korosztály

Nevezési Díjak

09.28 - 10.02 - 6 105 Ft/fő
10.03 - 10.23 - 7 425 Ft/fő
Helyszínen - 8 498 Ft/fő
Csapat
6 ember + min. 4 kutya
6+ km
Korosztály

NEVEZÉSI DÍJAK

09.28 - 10.02 - 7 030 Ft/fő
10.03 - 10.23 - 8 550 Ft/fő
Helyszínen - Nincs rá lehetőség
Junior egyéni
1 gyerek + 1 kutya
2+ km
Korosztály

NEVEZÉSI DÍJAK

09.28 - 10.02 - 6 000 Ft
10.03 - 10.23 - 7 300 Ft
Helyszínen9 000 Ft

Letölthető nyilatkozatok

Egy csokorba gyűjtöttük azokat a dokumentumokat, amelyekre
szükséged lesz a helyszínen a nevezéskor! Ezeket kinyomtatva, aláírva,
eredeti példányban kell leadnod majd a helyszíni regisztrációnál.

Ha elmúltál 18, akkor az “Adatvédelmi nyilatkozatra” és a “Felelősségvállalási nyilatkozatra” van szükséged.

Ha még nem töltötted be a 18-at, akkor emellett még
szükséges a “Szülői felelősségvállalási nyilatkozat” is! A Junioron
és a Base-n indulók nyilatkozata különböző, kérünk, nézd meg, melyik
vonatkozik Rád vagy gyermekedre!

Az önzetlen nyelvlógatás részvételi feltételei

  • Bármely hivatalosan működő Magyarországon bejegyzett non profit szervezet, amely kapcsolódik valamilyen módon a kutyákhoz (menhely, fajtamentő, állatmentő, mentőkutyás csapat, terápiás kutyás stb.)
  • A nevezéskor a csapat névadásánál fel kell tüntetni a szervezet nevét (pl. Retriever Rescue Team)
  • Ha több csapatnyi ember összejön, akkor számozni kell a csapatokat (pl. Tetovált Állatmentők 1., Tetovált Állatmentők 2 stb.)
  • Hozzájárulás az adott szervezet részéről e-mailben, hogy a csapat a nevét viselje (az e-mailnek a nevezesinfo@harddograce.hu címre, az adott szervezet hivatalos e-mail címéről kell érkeznie)
  • Kérjük a nevezésnél mindenképp jelezzétek a csapat nevével, hogy indulni szeretnétek az Önzetlen Nyelvlógatáson. Ebben a “bajnokságban” csak a felsorolt feltételeknek megfelelő csapatok vehetnek részt.