HDR partner kutyasuli program

A HDR lehetőséget kíván adni a kutyaiskoláknak, hogy csatlakozva a programhoz felkészítő tanfolyamot tartsanak a HDR versenyeire.

Versenyeinkre nem szükséges speciális képzettség, bárki teljesítheti, de ugyanakkor tapasztaljuk, hogy nem árt, sőt előnnyel jár a rákészülés. Az előnyt mindenképpen a kutyák szemszögéből nézzük. Hiszen mennyivel jobb, ha például ölbe tudod venni a kutyádat és segíteni neki, mintha ott helyben derül ki, hogy ez nem is olyan egyszerű feladat? Vagy ha felismered, hogy mi az, amit esetleg nem szabad erőltetni, és jobb guggolással kiváltani az akadályt?

Ne feledd, a HDR kihívás! Mi gondot akarunk okozni, amit nektek meg kell oldani… Nem adják könnyen a büszkeség érzését! Attól, hogy felkészülsz, a HDR még nem változik Light Dog Race néven angolkisasszonyok tea délutánjává…

A tanfolyamok felépítése olyan, hogy a hétköznapokban is hasznosítható tudást adjon, legyen szó akár közös kirándulásról vagy együtt futásról, de persze elsősorban a HDR pályáira készít fel.

A tananyagot olyan tapasztalat kutyakiképzők állítják össze, a HDR szakmai iránymutatásával és jóváhagyásával, akik már teljesítették valamelyik versenyünket.

A program nem titkolt célja, hogy népszerűsítse magát a kutyaiskola intézményét is, ezzel hozzájárulva a hazai kutyatartási kultúra fejelődéséhez.

Részt vennél a tanfolyamon?

Keresd ki az alábbi listából a neked legmegfelelőbb partnerünket, és jelentkezz! Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a weboldalon található iskolák kapták meg a hivatalos „HDR kutyasuli partner” minősítést! Csak ők, mint szerződéses partnereink jogosultak felkészítést tartani a versenyeinkre!

Kutyaiskolaként szeretnél csatlakozni a programhoz?

Nem kell más tenned, mint írni egy levelet az info@harddograce.hu címre és megfelelni az alábbi alap követelményeknek:

  • államilag elismert kutyakiképzői végzettség
  • valamely HDR verseny sikeres teljesítése
  • még nincs a körzetedben partnerünk, a jelentkezés időrendben történik

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a jelentkezés nem jelent automatikus szerződési lehetőséget! A HDR fenntartja magának a jogot a jelentkezés elutasítására. További részletek a személyes kapcsolatfelvétel után.

A HDR az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala által bejegyzett márkanév. Hard Dog Race (HDR) név engedély nélküli felhasználása, így pl. a HDR felkészítő tanfolyam indítása a szerzői jogok megsértésének minősül!

 

    

A Hard Dog Race emblémája szerzői jogilag védett, felhasználása bármilyen formában csak és kizárólag a Hard Dog Race írásos engedélyével lehetséges!