Itt a hdr not just run edition – egy terepfutóverseny a felelős kutyatartásért

Itt a hdr not just run edition – egy terepfutóverseny a felelős kutyatartásért

Elindult a nevezés a HDR legújabb versenytípusára a Not Just Run terepfutó versenyre!

MOST AKKOR CSAK FUTUNK, VAGY NEM CSAK FUTUNK?

JUST RUN
Kicsit kilépve az akadályfutás keretei közül, ezt a versenyt úgy alkotjuk meg, hogy az egyetlen akadály a természet és persze a saját gyengeségünk! Míg a Base & Wild versenyeken a legkülönbözőbb mesterségesen épített és természetes akadályokat kell leküzdenünk, itt “csupán” a régi ellenfél maradt: saját magunk. De itt is a hat lábé, két szívé és egy büszkeségé a főszerep!

Nincsenek akadályok, csupán a terep, a táj, a futócipőd és a kutyád. Itt „csak” futni kell.

NOT JUST RUN
A JUST RUN már önmagában is egy lehetőségekkel teli verseny, de mi, HDR-esek általában nem állunk meg az első lépcsőfoknál. Tovább vittük az ötletet, csavartunk rajta egyet, és megtöltöttük plusz tartalommal.

Ha a NOT JUST RUN versenyen indulsz, biztos lehetsz benne, hogy nem csupán „csak” futni fogsz! Minden egyes lépésednek fontos célja lesz!

De, mi is ez a cél pontosan?

MÁRCIUS 23-ÁN AZ ÖNZETLENÜL PARTNEREINKÉRT FUTUNK, ILLETVE AZÉRT, HOGY MINÉL TÖBB NÉGYLÁBÚ BARÁTUNKNAK LEHESSEN SZEBB JÖVŐJE!

Mint tudjátok, kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a FELELŐS KUTYATARTÁS fogalma minél több emberhez eljusson, és minél többen tisztában legyenek vele, mit is jelent ez pontosan. Éppen ezért, elindítunk egy hosszútávú kampányt, amelynek első lépése ez az új típusú versenyszám, a HDR NOT JUST RUN!

MÁRCIUS 23-ÁN, POMÁZON, az Önzetlenül Partnereinké lesz a főszerep! Róluk bővebb infó: https://harddograce.hu/onzetlenul/

Ezen a versenyen minden induló az általa kiválasztott HDR Önzetlenül Partnerek egyikéért fut, melyeket a HDR indulása óta támogat. Ezek között a partnerek között segítőkutyák képzésével, állatmentéssel és állatvédelemmel foglalkozó szervezetek is találhatók.  

Ha benne vagytok az első három helyezettben, a nyereményetek az általatok előre kiválasztott Önzetlenül partnerünkhöz kerül! (De ne aggódjatok, természetesen, Ti sem távoztok majd üres kézzel!)

Ráadásul, a nevezési díj egy részével is a 8 partnerünket támogatjátok, hiszen nekik ajánljuk fel a befizetett összeg egy bizonyos %-át!

Ne magadért fuss, fuss a jó ügy érdekében! Hajts ki a lelked, hogy segíthess másokon!

A Hard Dog Race emblémája szerzői jogilag védett, felhasználása bármilyen formában csak és kizárólag a Hard Dog Race írásos engedélyével lehetséges!